Huid & Cosmetica

Behandelingen

Ontharen

Epilatie en verschillende waxtechnieken.

IPL Huidverbetering

Naast IPL/lichtontharing kunnen we met licht ook andere behandelingen uitvoeren voor bijvoorbeeld: acne, pigment, verbetering huidskleur en structuur.

Coagulatie

Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden verwijderd.

Cryotherapie​

Met de CryoPen wordt het ongewenste huidweefsel (denk bijvoorbeeld aan pigmentvlekken) snel en doeltreffend bevroren zonder het gezonde weefsel te beschadigen.

IPL (Intense Pulse Light)​

Ontharing: bij flitslichtmethode wordt de behaarde huid beschenen met diffuus licht (breed spectrum licht). Door middel van een Xenon-lamp neemt het pigment in je haar lichtenergie op en daardoor zullen de haarwortels vernietigd worden.

Nano Dermabrassie

Nano dermabrassie polijst de huid, maakt de huid gladder en frisser zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid aangezet wordt tot cel vernieuwing. Het is een niet invasieve behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en behouden. De behandeling is snel, pijnloos en geeft direct resultaat.

Elektrisch ontharen​

Blonde of lichte haren die niet verwijderd kunnen worden door middel van IPL, kunnen wel elektrisch verwijderd worden. Dit doe ik met de blendmethode.

Peelings

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur, salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en nieuwe, jonge huidcellen versneld worden aangemaakt en naar de oppervlakte komen.

Kruidenpeeling

Dit is een behandeling op basis van verschillende organische kruiden. Een perfect alternatief in plaats van een sterke chemische peeling. De kruiden stimuleren de celdeling en manipuleren het afweersysteem. Hierdoor is het mogelijk een resultaat te krijgen bij iedere indicatie.

Microneedling

Is een vorm van Collageen Inductie Therapie (CTI). Het is een methode waarbij met behulp van de ENTERPEN vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.